Tiistain treenit vietettiin poikkeuksellisesti syöden pullaa ja kahvia ja karkkia.. toisinsanoen meillä oli OSE:n tiistaiporukan suunnittelupalaveri. Palaverissa katseltiin vähän taaksepäin edellisiä tavoitteita, tarkasteltiin missä mennään nyt ja mitä on tulevaisuuden suunnitelmia. Palaveri oli jälleen hyödyllinen, koska kuuli myös muiden ajatuksia meän etenemisestä.

Mikäli Halpan eteneminen jatkuu samaa tahtia ja yhtä mielekkäästi kuin nyt, on meillä haaveena toukokuinen hakukokeen peruskoe. Noniin, siinäpä se sitten tuli möläytettyä :D, mustaa valkoisella.

Ja vähän suunnitelmia, minkä avulla tuohon tavoitteeseen pyritään

- Vieraita maalimiehiä, umpipiiloja, erilaisia piiloja ja erilaisia asentoja

- Reenejä niin, että en aina tiedä missä maalimiehet sijaitsevat

- Tyhjän alueen tallaamista lumien sulettua (joka toivottavasti ei ihan heti tapahdu :D:D:D:D)

- (olikohan näitä muita vielä..... )

Maalimiesten toiminta on ollut erinomaista, heidän toimintaansa ei ole minulla mitään muutettavaa, eikä sen kummempia toiveita ole. Reenit on saatu rakennettua passelisti annettujen ohjeiden mukaan. Ilmaisuksi en enää vaaji tuota päin hyppäämistä, sillä se ei ole ollut missään vaiheessa mielekästä Halpalle. Se näyttää nyt vakioituneen tuoksi hyppy ilmaan haukun kera-versioksi ja se riittää minulle hyvin. Nyt vaan sitten varovarovasti askel askeleelta kohti testiä :D

Iso kiitos omalle reeniporukalle, yksinhän tästä ei olisi tasan tullut yhtään mittään :D