Reenihommeleita kahelta edelliseltä kerralta.

21.10
Tälläviikolla oli rauhallisempi lähtö vaikka makkarat hajettiinki suurinpiirtein lennosta. Olin kerennyt suunnitella etukäteen hommat, joten oli itsellä paremmat lähtökohta lähtiä reeneihin. Ainoo mitä mietiskelin ennen hommia oli palkkauksen muutos.. tai se, että missä vaiheessa jättää ykkösnami poies vaiko vaihdella sen antamista toisinaan. Nyt ei ipana malta läheskään joka kerta ottaa ykkösnamia, vaan päätehtävä on löytää äiti ja päässä takasin eksyneelle.

Homma hoidettiin tienvarsipartiointina ja sovittiin et kun Halppa on hakenut ykkösnamin, maalimies laittaa valot päälle. Maalit oli sijoittuneena kahen puolta tietä. Tuulen yläpuolisen neiti haki tosi reippaasti ja ilmaisi haukkukiljasun kera. Toiselle ei saanu tuulesta apua, joten neiti ratkaisi asian hakemalla jäljen pään ja revittämällä sitä myöten maalille. Maali ei löytynyt kuitenkaan automaattisesti vaan kovasti ipana paikallisti ihan vieressä kökkivää maalimiestä. Samoin tämän ilmaisu hoitui haukkukiljasuhyppymuodossa. Taitavasti hommat kotia.

Jotenkin muutenkin ipana oli hyväntuulinen ja aikuisen oloinen. <3. Hirmu kivasti meni treenit. Muutenkin kun oli vähemmän porukkaa oli aikaa ja rääpyä jutustella jälkikätteen maallisista asioista. Rentouttavat treenit myös itelle kun hommat meni putkeen.

Pari kuvaa tärkeästä isi ja tyttö-kerhon harrastuspaikasta
q1.jpg

haloralli.jpg

_DSC4445.jpg


h.jpg



****
Viime tiistai:
Suoraan lennosta koulun pihalta reeneihin. Halppa oli Hiluksissa oottamassa ko pääsin lekuriluennoilta. Onneks ei tarvinu ipanan oottaa ko puol tuntia. Tuntu että kaikki oli ajtuksista Halpan nameihin asti levällään ko Jokisen evväät. En kerennyt suunnitella treenejä yhtään, päässä soi bronkioliittimeningiittisinuiittiotiitti ja vastasyntyneen hengityksen tarkkailuasiat. Phuuh. Mutta niin sitä vain rääpästiin treenit kasaan. Halpalla oli kaksi maalimiestä, enkä syytä yhtään homman putkeenmenemättömyydestä muuta kuin itseeni. Halo haki hyvin ja toisen maalimiehen ilmaisi mallikkaasti, toisen ilmaisu hoidettiin Kajaanin kautta. Hajamielinen emäntä. epätarkka koira. Noinhan se menee. Mutta kaiken kaikkiaan oon ihan tyytyväinen