Tänätiistaina oli Halon iso etsintä, joka oli jaettu niin että Halo teki useampaan otteeseen työtä. Pitkäkestoiseen ipana ei taida vielä kyetä, joten panostettiin sitten toistoihin.


Kiitokset Valtterille kun jaksoit tulla maalimieheksi muille. Huippuhomma! Niin ja tietty Kimmolle :)

Mutta asiaan.. Ensimmäisenä otimma etsinnän niin, että Kirsi oli jemmassa. Halo juoksi irtipäästyään suorilta hakemaan nakkipalkkaa :D. Helppo homma

Sitten jatkettiin jo sunnuntaina aloitettua nakki-nakki-nakki, ilmaisureeniä. Pari ekaa kertaa minun piti kutsua Haloa vähän niinkuin muistutuksena, mutta sitten ipanalla loksahti jotain ja juoksi minun tykö ilman että piti kuhtua. Päätettiin onnistuneeseen ja ipana meni autoon pureksimaan, mitä just tehtiin.

Välissä otettiin koiria ja sitte oli taasen Halpan vuoro. Vaihettiin keskimmäisen nakin antajaa :D ja ipana ei mennyt sekaisin vaihoksesta, eikä muista ihmisistä mitä pihamaalla seisoskeli. Voi itku miten taitava lapsi, kyllä taas saa pursua ylpeydestä. Maali seisoi, oli kyykyssä, makoili  (jonka jälkeen  Haloa piti vähän kutsua) ja oli piiloutuneena puun taakse. Selkeää kauraa sanoo Halo, anna nakki hyvä ihminen <3. Sittempä ipana sai taas leppuuttaa autossa.

Lopuksi kun muut oli saaneet puuhata omat etsintänsä, oli Halpan vuoro. Linjan läheisyyteen meni kolme ihmistä jemmaan. Tuuli taisi vähän kieputella, sillä lähinnä tietä olevaa Halppa ei pongannu. Annoin sen rauhassa juossa ja pikkaisella takaisinpaluuttamisella löytyi kauimmaisin maalimies :D. Sitten palattiin yhessä takaisin tielle ja pienellä suunnanohjauksella löytyi tien lähimmäinen maali. Viimeiselle maalimiehelle suunnattiin yhdessä ja kauhia kiire ipanalla on, silloin kun haju ei tule selkeästi tuulen mukana. Pikkasen piti hihkaissa takaisinpäin, sillä Halo ois mieluusti kartottanu koko Pilpasuon aarteet. Sittempä maalimies löytyikin helposti ja ipana oli tyytyväinen.

Kaikin puolin hyvät reenit. Monipuolista ja toistoa. Toivottavasti pysyn ipanan oppimisen mukana, mutta ainaskin musta tuntuu että meillä on ihan yhteiset sävelet siitä,  mitä mettässä pitää tehä. Ilmaisua ajateltiin reenata jälleen viikonloppuna, pienin askelein.

Kiitokset Kirsille, Immille ja Marikalle
ja näille kahelle :D

www.jpg

asdas.jpg