funny-pictures-kitten-is-watching-televi

Halo teki sen taas. Just aamulla ajattelin että mahtavaa kun on ipanan kanssa löytyny yhteinen sävel ja hommassa on kyse pienestä hienosäädöstä.


Kuinka väärin Voi Kaikki Mennä :D. Olin suunnitellut treenit sunnuntaisen pohjalta tosi hyvin ja kun ipanan päästin pihalle autosta alkoi kuulumaan pienen lapinporokoiran lauluvalikoimasta moinen laulu:

icon_butt.gif
hali_action-smiley-075.gif

Äiti-möykky tanssii ja halopilli soi,
halopillin tahdissa nöyrtyäkkin voi.
Käännä nakki, käännä nakki näin,
maalitanssi tanssitaan maalilta poispäin.

Huuli pyöreänä tuli seurattua neitin edesottamuksia. Ensimmäiselle maalinaiselle ipana veti sata lasissa pitkin jälkeä. Haki nakin ja alko maalailemaan taivaan rantaan kauniita kuvia. Ei puhettakaan että ois tullu kertomaan, eikä puhettakaan että ois ollu etsintähommissa. Halon  intensiteetin perusteella voisin kuvitella että alueen oli tallannu joku armeija nakkia tiputtelevia holtittomasti sinkoileva koiralauma. Ihmettelen suuresti miten se ei kompastunut kun viiletti nenä maassa. Pienen, isomman, vielä isomman ja suuren huomautuksen jälkeen Halo juoksi ilmaisemaan suunnistajalle. Sit tajus että väärä tyyppi ja puolihuolimattomasti roikas mua päin.

Seuraava maalimies oli vielä hupaisampi. En tienny itekäkkö vai nauraa, tuli ihan tenkkapoo. Hienostihan se löysi maalin, mutta siinäpä se sitten olikin. Haravoi varmasti jokaisen risun ja männyn kävyn alueelta. Taas huomauttamalla sain sen kertomaan jotain. Huh

Autoille päästyämme ajattelin että otetaampa korjaava suoritus, ihan vain että muistuu kuvio mieleen. Muistuihan se kyllä varmasti Halon kirjanpidon mukaan, mutta ihan meikäläinen ei ollu samalla aaltopituudella :S. Loppupeleissä otimma vikaksi näkölähön eikä sekään minusta mennyt putkeen, mutta päättyipä reenit miltei_hyväksyttävään suoritukseen.

En tajua.
Sunnuntaihin poiketen:
- tallattu alue (mutta ei kuitenkaan niin kauas)
- ei tyhjän alueen mutkaa niinko edellisillä kerroilla
- ipana syönyt ku porsas pari päivää
- juoksut? (mitkä ne on ja voiko niitä ennustaa? Ei!)

Joo mieli pirteenä ja suu auki alamäkkeen :D
kukkahattu.gif