Mitä on tapahtunu

Ei mitään?

 

No ompahan! Ollaan muunmuassa muutettu 5 kerrosta alemmas ja 1.5km sivuun. Eli KESÄMÖKILLE Kaijonharjuun! Jouduimme pakenemaan Bagdadia, eli putkiremppaa missä seinät räjähtelee ja käytävät on täynnä hiekkasäkkejä. Toivottavasti 3kk päästä nähtäisiin ne uuden veskin hanat ja hienot pinta-asennusputket!

Siiseli kasvaa ja KASVAA, sekä henkisesti että myös fyysisesti. Paino mahtanee alkaa jo ykkösella ja on kaksinumeroinen. Henkinen kasvu taas tarkoittaa oveluutta ja viekkautta, mutta myös jossain määrin ymmärrystä. Istua osataan, pussata osataan, makkoilla osataan, katseetkin kohtailee. Pihalla joskus saattaa jopa malttaa tulla kun kutsutaan. Sisällä taas kuletaan hampaat eellä joka paikkaan, vahingossa tietenki!

Halo on aikuisempi, mutta melskavaihe tarkoittaa hyvin pitkälti samaa, mitä Lassin ja Leevin elämä on. Välillä pitää hieman hienovaraisesti sanoa että anteeksi, voisittako haukkua hieman vähempi..vuokrakämpässä ku ollaan niin hieman joutuu jopa ajattelemaan noita naapuriparkoja. Onneksi toinen naapuri muutti jo pois, niin on siihen suuntaan väljempää :D

calvin-and-hobbes.jpg

Miksun ollessa kipeänä, on ipanat saanu hyvää hoitoa. Eli joku on kokoajan kotosalla. Mutta tossa kun ollaan pyöritty asioilla, on molemmat osannu silti olla hyvin kauniisti hipihiljaa sisällä, eli mitään isompaa eroahistusta ei näyttäs olevan. Useampia tuntia on jaksettu hyvinkin odottaa, jopa ilman nurkkakusia/paskoja. Kivaa. Siiri odottaa nykyjään aamusinki, että lähetään pihalle eikä tartte paperille ähistää jätöksiä, tosin siinä ei aikuisten kannate paljon lönniä, pieni on niin kiireinen!

Asioista kuviin. Vanhaan kämppään jäi pulut ikkunalaudalle kun herrasväki kiirehti pahvilaatikkomallin hissillä muutaman kerroksen alemmas.

metilla.jpg

Bagdadin hissin designi on suoraan pahvilaatikon sisältä

hissi.jpg

Onneksi uudessa huushollissa on myös päivystäjäpaikkoja kahdelle!

oawwwwwwwwwwwww.jpg

 

Ikkunalautaki löytyy mökiltä niinku kotoakin, saa nähdä mikä kriisi tosta tulee siinä vaiheessa ku Siiri hoksaa olevansa liian iso tohon laudalle :D

aws.jpg

Olohuoneeseen on asennettu pätevä askartelualusta

olkkari.jpg

..missä molemmat voi natustaa omia herkkujaan

omnom.jpg

 

Ainiin, Rovaniemen mummolassaki käytiin heilumassa. Siiriltä ja Halolta terveisiä siihen suuntaan, että lenkkipalvelu oli vähintäänkin loistavaa!!

Vapaa-aikoina sit kateltiin telkkaria :D

1.jpg

 

5.jpg

Niin ja Sulo kävi kans heilumassa kaverina! Sulolla on kiva parta, mikä sopii mainiosti Siirin suuhun!

7.jpg

AINII ja! Ihmisiäki on paimennettu!

syvasessa.jpg

 

 

Kotiin ois silti ikävä!

sleepyhead.jpg

 

 

Seuraava kysymys Siiriltä! Missä se talvi on ku ei näy!

assa.jpg

 

Ja äippä vois jo parantua nopiasti!

intcareonhold.jpg