on mukava nakertaa kolmen tunnin vilakoitten, mutta hyvin onnistuneitten reenien jälkeen <3

 

Vähän takaperoisesti ensin edeltävä tiistai.

Olimma mökkimaastossa ja Halpalle kolme maalimiestä. Sijaintia en tiennyt, paitsi yhden olin toivonut sisälle. Sisäkeikka meni tosi taitavasti ja rohkeasti, vaikka sisällä oli pimeää ja haasteellista kulkea. Ulkona oli toka maalimies mennyt jemmaan lautapinon päälle ja pressun alle ja sitä paikkaa Halppa tarkensi kovasti. Ilmaisi ihan selkeesti missä maalimies on, mutta ei saanut paikallistettua tarkkaa kohtaa ja hypätä roikasi maalimiehen masun päälle. Maalimiehen puolesta pakko pyytää anteeksi ja olla samalla tosi iloinen että Halppa ei aristellut omituista muovista möykkyä lautakasan päällä. Kolmas maalimies ei ollut hankalassa paikassa jemmassa, mutta päänvaivaa tuotti se, että neiti jätti ilmaisematta ja tulematta tykö. Se ei oo yhtään Halpan tapasta ja menin kattomaan mitä ipana hommaa. Oli kuulema käyny makkoilemassa maalimiehen kainalossa ja ei tullu tykö kututtaessa. No ei kait sitä voi tulla jos URPO emäntä ei ole huomannut kaulapantaa kaulassa ja jalka on jääny puolikurkkarin lenkkiin kiinni. Sen jälestä otettiin yks palauttava ja hienosti män. On niin hienoa että pystyy luottamaan neitin toimintaan ja tekeminen on kivaa

***

Tämä tiistai olikin sitten aavistuksen poikkeavampi kun olimme ihan uudessa treenipaikassa, jossa oli mahkut käyttää taloa/hallia osana reenejä. Yhden maalimiehen olin pyytänyt hallin sisälle ja jemma oli sellainen, johon ei päässy koira perille. Kovasti Halppa ilmaisi heti kun mentiin sisälle rakennukseen, että NYT MUUTEN ÄITI HAISEE. Ipana skannasi maalimiehen lähitilaa tarkasti, ilmaisi railakkaasti haukkuen että maalimies on välittömässä läheisyydessä ja kävi itsenäisesti tsekkaamassa isomman puolen, josko haju puskisi sieltä. Sitten neiti oli varma että maalimies on pikkusemmassa huoneessa ja palloili ees taas. Sijaistoiminnon (tosi taitavasti haukkuen sivulle tulo ilman pyyntiä :D ) kohalla hoksasin että nyt tarvii pikkuneiti tukea ja kävin vähän raottamassa maalimiehen ovea. Sitten neiti löysi perille ja ilmaisi Tosi hienosti <3.

Suunnittelin järkän niin, että ekaksi haetaan sisältä. Jos siellä olisi tullut jotain hämminkiä, niin sitten ulkotoiminnalla ois voinu paikata mönkään mennyttä, mutta eipä tarvinnut onneksi. Ulos mentiin siis seuraavaksi ja hienosti ipana teki töitä ja työsti hajun lähettä. Maalimies löytyi lumikinoksen takaa ja kovasti haukkuen se mulle kerrottiin. Pitäs alkaa tekemäänkin nyt niin, että koitan olla huutamatta SAAPALKATA kun neiti on mulle ilmaissut, sillä se on alkanut Halpalle olemaan signaali, jolla lupa mennä maalille myönnetään :D. Tiijän.. tästä onki ollu puhetta joskus :D. Kolmas maalimies oli kauempana, mutta ilman mitään epäröintiä ja ongelmaa Halppa seurasi tuulen puskeman hajun ja loppu viis metriä jäljesti nopsaan maalille. Kaikki kolme ilmaisua oli aivan esimerkillisen taitavia ja oon niin ylpee tuosta ipanasta.

Kiitokset hienosta reenipaikasta, ehottomasti uusiksi joskus