Ekaksi mummolle terveisiä, ei se meidän äiti tullut merisairaaksi. MINÄ sädehtivänä prinsessapersoonana pidin siitä huolen, ettei se ehtinyt edes ajattelemaan mahanpohjan aaltoja :) Tai ei se ainakaan myöntänyt.


Halon Viikkoraportti Oulusta.
6.jpg


EKA maininta on tietty se, että nykyään pärjään heittämällä päivät ilman mitään veskihätää tai muuta pikkulasten juttuja :)


Koko viikon oon joutunu elelemään ilman äitin läsnäoloa, isin kanssa. Alussa mulla oli vähän ikävä, mutta puhelinneuvottelulla ollaan pysytty järjellisten kirjoissa..Tosin en ole ihan varma, kumpi meistä on enempi kaivannut tuota  äippää,  iskä vai  minä?  Anyway, reippaina ollaan kuitenki oltu!

Maanantaina herättiin 3h yöunien jälkeen aamulenkille. Iskä sulki mut kompostiin ja katos, töihin kuulemma. Typerää, eikö olis helpompaa vaan jatkaa unia ja välillä jalkautua ruokakupille. Mää ainakin tykkään siitä enempi! Illasta se möyri takasin kotio ja koppas mut mukaan seikkailuun. Käytiin tsekkaileen hiekkakukkuloita ja soramonttulampia. Tykkäsin! Äidin kanssa käydyn puhelinneuvottelun jälkeen voitiinkin nukahtaa turvallisesti, sängylle, iskän viereen!

Tiistaina herättiin jo pidempien unien jälkeen lenkkeileen, tosin mua ei TAASKAAN huvittanut lähteä ennen kukon laulua pihalle. Miksei noi nuku pitkään?
Illasta olikin ohjelmassa (kun eka herättelin kivalla pusulla iskän päiväunilta sohvalta) soramontturevittelyä isin ja kavereiden kanssa. Käytiin vähän kroolaamassa ja tutkimassa uusia hajuja, tosin mua ei paljon huvittanut uida, ko oli liian syvät rannat. Mutta sorakuopan reunoja oli kiva  juosta, kiikkua, pöllyttää ja tonkia reikää Kiinaan. Iskän ja Valtterin kanssa käytiin vielä tempaseen mäkkäristä juustopurgerit, kiva kassatäti antoi mulle ikioman koiranluukeksin..jonka ehin syyä ennenku kukaan sai siitä edes kuvaa.

Keskiviikko..aamu..EI HUVITA!

Iltapäivästä kävin hurmaamassa iskän kavereita KTM-mopoliikkeessä. Sit noi hurjat kävi rossaileen jollain esittelymopoilla, mää heiluttelin vaan häntää ja olin masuna :) Myöhemmin käytiin taas pöllytteleen monttuja ja tsigaileen lampia, nyt kehtasi jo harkita uimista..siihen asti kun paikalle pölähti rasselituppo"koira". Mää tahoin leikkiä sen kans, mutta tylsä isi meinas että mun lenkit saattas saada pienen sätkyn aikaan tossa puudelissa. Höh, tylsä, oisin vaan VÄHÄN tahtonu pöllyytellä sitä ympäriinsä!

Torstaiaamu meni jo hyvin, teki mieli vähän tehdäkin jotain aamusesta. Metsästä löysin mm. pieniä menninkäisiä ja lohikäärmeitä. Tylsä isi sano että ne on oravoja ja räkätitirastaita..Mää NÄIN takuulla menninkäisiä juoksemassa kävyt suussa pitkin puunoksia!!

On musta otettu kuviakin, tykkään naisellisesti olla rapainen <3

1.jpg
MINÄ ja iskän kaveri Ville lammella. Jos toi ei ui niin en ui minäkään! Anna nakki!


2.jpg
5.jpg
Alamäkeen tapahtuva hiekan,oksien, kivien, ihanminkävaan-vieritys on lempipuuhiani.



3.jpg
Vuorikiipeily yhdistettynä oksansyöntiin on toinen mielipuuha.

4.jpg
Kiinaan ajattelin mennä tämän kasan kautta. Jos jotain kiinnostaa niin saa tulla auttamaan. Tällä hetkellä kuoppa on menossa about 4000km syvyydessä.

fedewed.jpg
Keppiäkin opin jo hieman noutamaan, tai ainakin noutamaan sen omaan pureskelukäyttöön. Ei noi tee mitään noilla kivoilla puukalikoilla, heittelee vaan pitkin aavikkoa, siispä pelastan ne parempaan käyttöön.

9.jpg
10.jpg
Mäkkärin evväitä. Sannoin että purkereissa on matoja...ainakin yritin parhaani, että olisin noi lihapiirakat saanut itselleni.

12.jpg
13.jpg
Tää temppu tapahtuu niin, että kävelen ylhäällä montulla eestaas niin kauan että kivet vyöryy mäkeä alas. Sen jälkeen syöksyn yhdellä loikalla 10m alamäkeen kiven perään. Hauskaa ja sotkee todella tehokkaasti nenäkarvat hiekkapölyyn, kantsii testata!




Nyt on äippä palannut takas kotio. Kolmikko kasassa ja pienestä ikävästä ei ole ku muisto enää :)
14-1.jpg