Ekaksi kiitokset Anulle tästä iki-ihanasta ahvenesta :) Tuli tarpeeseen ku suurimmasta osasta pehmeistä leikkikavereista on jo se suurin hohto kadonnut, nyt kelpaa natustaa pehmolelua vanhusten sängyllä!

s.jpg

Niin, sitten siihen pääasiaan. Eli Halon "työhön".

Tänä tiistaina oli Halon SUURI etsintä OSEn treeneissä. Mentiin ihan sitä varten uusiin ja tuntemattomiin maisemiin Isokankaalle. Aluksi hieman..siis "hieman" riehumista Urho-pojan kanssa joka pitikin pistää armotta polvilleen suuren ja mahtavan irokeesi-Halon edessä. Sit kun oli pahimmat poltot juostu eestaas ja vesikippo tyhjennelty, oli aika odotella autossa omaa vuoroa.

Etsintäpaikoiksi valittiin kohtuullisen pitkillä välimatkoilla olevat piilot tuulen alapuolella, eli kohtuu hankalat  Halon tämän hetken treeneihin nähden. Kolme maalia katosi puskiin ja alkoi etsintäpuuhat.

Halon kanssa käytiin tyhjällä alueella kattelemassa ja kiertelemässä mäntyjä, jotta saatiin pahin puhti poies. Sitten siirryttiin Halpan mittakaavassa hallitusti kohti ensimmäistä maalimiestä. Ipana näytti haahuilevan välillä määrätietoisesti ja välillä päättömästi hakkuuaukealla, jossa oli aitiopaikat itselläkin seurata mitä tapahtuu. Maalimies oli laittanut merkin puuhun, joten annoin ipanan puuhata omaa tahtia. Maalimies löytyi, mutta pikkaisen löysän oloisesti ipana juoksi mun tykö. Juoksi kuitenkin. Näytöllä löytyi makaava maalimies, jonka Halo oli kuulema kohdannut nätisti ja lähtenyt samantien hakemaan minua.

Toiselle maalimiehelle lähettiin yhdessätuumin ja kovin hanakasti ipana kuljeksi makkarakäden vieressä. En tiennyt ihan tarkkaan toisen maalimiehen sijaintia, joten annoin ipanan mennä menojaan. Se tohelsi päättäväisenä kaukaisuuteen ja koska en tienny maalimiehen sijaintia ja totesin matkan olevan liian pitkän ilmaisun mukana olemiseen, kutsuin ipanan luokse. No neitihän kaahotti siihen malliin ja tapitti mua semmosella katseella että kato_äiti_mää_hyppään_ko_löysin_anna_jo_se_nakki :D. Minähän annoin, kun luulin että ipana löys kohteensa. Vasta
missä-kysymys aiheutti Halpassa reaktion: mistä_mää_sen_voisin_tietää? Sitten pikku ringillä (mun jo paikallistettua maalimiehen) haimma toka maalin. Halppa löysi ja kipitti mun luokse, mutta kohtuullisen laiskasti, sillä loppupeleissä etäisyyttä maalimieheen oli ehkä vaan viis metriä.

Viimeinen kadonnut oli tietty se vanha hömelö, eli talon isäntä. Se tahtoo nykyään kadota vähän väliä nakkikuppien kans puskaan, liekkö tuo ikä tehny siittä tommosen hajamielisen. Tai sit se yrittää piilossa äipältä napostella nakkeja metsän siimeksessä, ku on kuulemma alottanu salaattikuuriin..kiva hommeli, luulis nyt että mulle, eli LIHANSYÖJÄ-Halolle jää nyt kaikki meetwurstit ja lauantaimakkarat iltapaloiksi :P .. tosin EI OO VIELÄ NÄKYNY!

No kuitenkin, se etsintä. Tuntui jo vähän masussa toi makkaransyönti ja nenässä tuo ääretön haistelu että oli hieman verkkaisempi tahti. Suoraan jäljeltä ei haju löytynyt, mutta pieni jenga selän takaa ja tuulesta temmattu tuttu haju toi perille. Nakki huiviin ja selän takaa kiertäen kertomaan äipälle että tuola se kuusen takana söi koiranruokaa ja nakkeja!! Ja upeasti lopulta homma tuli klaarattua.

Sellainen huomio tuli tehtyä, että tosiaan ennen harjoituksia Haloa ei saa syöttää "tyrmään" tai homma menee ihan haisteluksi ja pyörimiseksi. Eli selvästi pitää olla palkka hyvän maun lisäksi myös mahan täytteenä, eli muuttamassa vähän nälkäistä oloa täydellisemmäksi. Kaikista parhaat tulokset on tullut pienellä aamuruualla..jatketaan tästä.

Niin ja juu. Kiitos Rannen synttärikaakuista!! Ei tommosia mansikoita ookkaan :D