Tiistai ja tutut kujeet :)

Tällä kertaa reeneihin valmistautuminen tapahtui vaakatasossa, eli Halppa ei saanut ei sitten minkäänlaista lenkitystä (pissalenkkiä lukuunottamatta) ennen reenejä. =)

Syy oli emännyyden tarve käydä SPR:n vampyyripalvelussa luovuttamassa osan itsestään sitä tarvitseville. Oli ihan pakko kysyä, että voiko mennä reeneihin johon vastaus oli että kunhan et hikiurheile :D. Meinashan tuo kuppi keikata pariin otteeseen, mutta selvittiin hienosti ja ai että miten Taitava isolla teellä Halppa oli <3

Taas on semmonen ylpeyvestä pursuva olo. Maalimiesten paikat sovittiin etukäteen ja lähdimme ipanan kanssa toiseen suuntaan käpsyttelemään. Pitkälle ei menty että meikkiksen kintut kantais loppuun asti. Ohjasin ipanaa ettimään lammikon läheltä ja sieltä sun täältä. Ei löytynnä mittään. Halo kuunteli ihan hienosti minua ja osansa varmaan nakin viehätykseen toi se, että aamupala oli jälleen tavallista pienempi. Sitten palailtiin takaisin autoja kohden ja ipana pongasi ensimmäisen jemmassaolijan. Kaisa oli eksynyt kauhian kumpareen taakse ja lentämällä pikkuneiti kävi mutkin siellä. Yhtä lentämällä tuli takaisinkin ja nakki heilahti vastenhypystä. Tätä käytiin treenaamassa eilen lähimaastoissa, joten ihan uutta se ei Halpalle ollu.

Sitten toiselle maalimiehen haulle päästin ipanan jo kaukaa, kun mulla oli suora näköyhteys oletettavaan jemmaan. Kauhialla jengalla Halo juoksi ja haki määränpäänsä. Haki niin isolla vauhilla, että ehkä sekunniksi unohtu että missä suunnassa Äippä oli. Mutta voi hitsiläinen kun ipana näki minut kaaaaaukaaaaa ja juoksi niin Hopusti kuin vain pieni lapinporokoiratyttö Voi juossa! Tömps, hienovaraisesta kehotuksesta hyppy vasten ja sit mentiin. Missä!!!!

Sopivassa määrässä haastetta, hiven tyhjää aluetta haravoiden ja sitten itse etintä näky pelaavan. Osa 2. Eli siitä jatketaan. Ensi viikon reeni vois jatkua samalla kaavalla ja tässä väliajalla voisi ottaa taas tota hyppyharjoitusta että alkaa hoksaamaan homman nimen. Jos muistaisi, niin ensi viikolla voisi ottaa myös taas makaavaa maalia jne.

Huippukivat reenit.