HI MOM I HAF SOMEFING IN MY MOUFH TAEK IT OFF NAO

sumfininmymouf2.jpg

Korvat = löytyy

TSAHHH.jpg

Ja niillä voi lentää :D

boink.jpg

Siiri testaa neliveto-ominaisuuksia

2.jpg

ja hyvin pääsee

3.jpg

Halppa ja Siiri kisuaa kepakon päältä

4.jpg

Ja Talvikankaan metät raikaa :D

5.jpg

Oliko täällä niitä nakkihommia?

1.jpg

6.jpg

7.jpg

Siiri on huolellinen,
Siiri ajaa jälkeä,
Siirin korvat viipottaa,
"Äiti hiljaa sussei oo järkeä!!"

Neiti on valjastanut nenänsä tarkkaan työskentelyyn pupujen, koirien, ihmisten, jne jäljille eli tarkkana pitää olla siinä miten rakentelee oikein luoksetuloreenit . Mustakin on tullut aika taitava alueen tarkistaja jälkien suhteen :mrgreen: . Luoksetulossa ehottomasti nakit, kaikki muu on fuskaamista huutaa Siiri ja olkoon sitten näin!

JA toisekseen. Kuka urpo opettaa EKANA maahan menon ennen istumisen opettamista. Ei kai nyt kukaan sellaista tee Huvikseen?
No tekeepä tekee, minä just. Vaatii normaaliakin enemmän aivonystyröitä saada opetettua pentu seuraamaan maasta nousevaa namia istuma-asentoon kun on ensin opettanut että vaikka pomppi tippuis niskaan, maahan menossa kontakti pitää :mrgreen:

Lopputulemana istuminen, jossa neiti nytkäyttää Tosi Hienosti päätään. Tai sitten Jujivelu on kertonut, miten pitää päällä tehdä kun ihminen kysyy: Onko Näin?

***

Jännittäviä hetkiä elimme viime yönä kun meän sänkymme päätti romahtaa ja Siiri sängyn alla. Vaan onneksi oli ipanalla suojelusta mukana ja pohjan erotti maasta pystyssä oleva 10cm lankku. Ilman sitä Siirin jalat ois liiskaunu murusiksi. Onneksi neiti nukku niin seinän vieressä että pelastu sen kummemmalta. Itellä meinas ottaa vähän paniikkia kun Kimmon nostaessa sänkyä, ei kutsuun vastaa kukaan. Vasta tänne-käsky sai pienen otuksen kömpimään unihiekat silmisä sängyn alta. Kovasti oli ihmetyksen ilme kun rutistin pientä elämää sylissä. Loppuyö meni sohvalla kaikki me neljä <3

***

Hampaat on kaikki vielä tallella ja puruhalut on edelleen kovat. Eihän sitä Aina voi muistaa ettei ihmistä saa purra. Siinä vaiheessa ko alkaa naskalit lähtemään, pitää tsekkailla ne Halppan kaulurikarvoista poies :D.