Ensin tärkeimmät eli vertailu J ja Me. Äkkinäinen vois luulla sisaruksiksi :]

348822.jpg
348765.jpg

Jou räps pitkästä aikaa. Mamma punnitsi mut ja moitti huonosta syömisestä. 10 Kiloo vaan lasissa ja enempi pittäis olla. Paliokohan syrrät painaa. Toi mittas mut ja sai lukemaksi 46, mutta oli kovin epäileväinen sen suhteen mittausvirheen pelossa. Mun kaikki eväs mennee kasvuun vaikka saanki lihhaa ruoan lisänä. Täytyy pöllii vielä enemmän Apin ruokaa jotta lihoan


Mutsi on oikeestaan aika siisti vaikka oonki haukkunu sitä joskus. Se päästää mut pissallekki irti puhumattakaan mettälenkeistä. Yleensä mä pistän lenkeillä Apia turpaan ku se lonnii sen narun nokassa ja meikä irti ja yhtä yleensä saan huutoa osakseni että JÄTÄSEVELIRAUHAAN!!! Outoa.

Ei tänne mittään erikoista kuulu. Joskus multa kuulema vaajittas vähä jämäkämpää asennetta elämään kun puhutaan autoilusta. Meikä kun on koittanu parraansa tehä siitä mahotonta. Paras keino on näyttää ihan piestyltä ja kuikuilla ikkunasta ulos jos joku huomais ja pelastais. Jos se ei toimi, niin silloin kannattaa alkaa jojottamaan suupielistä semmosta kestoräkää ja mitä enempi sen parempi. Koitappa tätä etupenkillä niin saat taatun huomion.

Mutsi osti tänää mulle uutta ryysyä niskaan. Sain ihan sikapäheet valkut ja uuven timankipannan. Oon aika bling, mut niihä se pittääki lapintytön ja apinan olla :] . Elämä on aika täyellistä. Se kiva mutsinveliki kävi täälä. Enimmäkseen vaan nuolin sen korvaa ja istuin sen päällä. Api oli vielä enämpi onnessaan. Se oli vielä tännäänki hyvällä tuulella.


348744.jpg

348740.jpg

348741.jpg

348806.jpg