Pitkäaikainen oli talon emännän tauti, mutta nyt alkaa olemaan jo voitettuna. Mihkään urheilusuorituksiin on turha vielä kyetä, mutta kukapa semmosiin muutenkaan alakas :D. Minun tervehdyttyä päätti alkaa Halppa sairastamaan. Apeutta, vetämättömyyttä, ärähtelyä Jujille ja Sakelle ja peräpään lemua, joten neiti käväisi ell mutkin. Kohtu tsekattiin ja se oli ok. Peräpään rauhaset jouduttiin ekaa kertaa myös tyhjäämään. Tästä meni muuan viikko etiäppäin ja harkat oli telakalla edelleen emännän toipilasajan ja Halpan epäselvän voinnin takia. Sitten tuli uusi tuommonen epämääräinen veto-pois kausi lisättynä oksentelulla, syömättömyydellä ja juomattomuudella. Sen verran neiti oli kuivahtaneen oloinen pakkojuotosta huolimatta, että käytin uudelleen lääkärissä. Maha ok palpoimalla, rauhaset ok, verikokeissa eosinofiilit vähän plussalla johon saatiin sitten ab ja loishäätö. Lisäksi pyysin nesteytystä, että parin päivän kuivuus vähän tasoittuisi. No siitä alkoi Halppa toipumaan ja reeneissäkin päästiin käymään piiiitkästä aikaa.

Toissatiistaina otimma pienellä alueella toipilasajan treenit, jotka meni hienosti ilmaisemalla. Uskalsin viedä treeneihin kun nesteytyksellä oli ollut niin hyvä vaste ja etenkin korvien väliin oli hyvä reissu vaikkei paljoa uskallattukkaan reeniä.

Sitte alkoi Siiri oireilemaan viikon päästä. Maha tooooodella löysällä ja vielä useamman päivän ajan. Pentu oli kuitenkin pirteä ja ois syöny sen mitä ois annettu. Juomapuoli pelitti myöskin. Canicur, kevennetty ruoka (piimä, raejuusto ja hyvin murto-osa omaa ruokaa) ja kaiken ylimääräisen (etenkin frolikki) pois jättäminen sai aikaan sen, että masu vihdoin rauhoittui viikon päästä. Kuivumaan pentu ei päässy koska juomapuoli ja syömäpuoli pelitti ihan normaalisti. Vaan sitkaassa oli

Viimetiistaisissa reeneissä meillä oli sitten Halpan kanssa iso vuoro ja voi juma sitä tekemisen riemua puolin ja toisin. Kolme maalimiestä sijoitettuna vesistöllisen alueen eri puolille oli aika rules homma. Yksi maalimies oli meän heikossa lenkissä eli nurkassa jonne Halppa kipitti jälkeä pitkin kun annoin sen sitä jallittaa. Haukku kaikui mahtavana pimeydessä ja emäntä haettiin kiireen vilkkaa maalille. Toinen maalimies oli kiven päälle sijoitettuna ja sen Halppa haarukoi laajalla kaarella. Välillä kuului ku jää ritisi neitin loikkiessa pitkin poikin aluetta. Maalimiehen sijoitus oli aivan nappi, koska sen ilmaisu oli parasta mitä oon Halpalta kuullu koskaan. Neiti ite meinas että hän haukkuu maalilla eikä tule kertomaan kun kerta minä olin kahenkymmenen metrin päässä. Viimeinen maalimies oli sitten vesistölämpäreen toisella puolella ja ilman ongelmaa Halppa työsti senkin. Tosin kertaalleen aiheutti sydämentykytyksiä oikasemalla meleko huolettomasti 0 cm paksun jääalueen läpi. Ilmaisut aivan mainiot ja muutoinkin sairasajan "pakkohoito" oli mennyttä kalua <3

Jospa sitä nyt kuvissakin kunnostautuisi kun alkaa olemaan porukka nipussa. Tosin tän Oulun talven vois nakata Saharaan ja ottaa joko kesän tai sitten sen ihan oikeen talaven tänne. Heti kiitos!!

jooga3.jpg

jooga1.jpg

aaa-2.jpg

Sii Juu mayhem-hommissa

aa-5.jpg

Ekamokulla riisitautia havaittavissa :D

ekamoku.jpg

Ehkä jopa rangattomuutta

dunloppi.jpg

 

Ja mökkielämää

a-12.jpg

Ja yhteiskuva Halpasta, Riisistä ja Jujesta

rumpuhalla.jpg