Halo ja Juippu alko viime viikolla niiskuttamaan huolella ja torstaina jouduttiin hakemaan kuuri nenäpunkille. Tänään etsintäreeneissä moisten elukoitten/lääkekuurin vaikutus näkyi.

 

Kaksi maalimiestä oli jemmassa ja suunnitelmana oli nappasta jäljet ja aioin haukuttaa Haloa jälen päällä ennenkuin päästän irti. Mutta Halppa ei pongannut jälkeä ja sai vaan hyvin vaimean hajun maalimiehestä. Haju oli niin vaatimaton eikä neiti osannut paikallistaa yhtään mistä se tuli. Maalimiestä se kiersi ympäri mutta ei löytänyt. Kiersimme rinkiä pienemmälle ja sitten maalimiehen liikahuksesta Halppa vasta hokasi että missä jemma sijaitsee. Ilmaisu tuli kyllä temmokkaasti ja hyvin. Sama homma oli toiselle maalimiehelle. Tokan maalimiehen jäljen alun neiti pongasi ja lähti reippaaseen tapaan etsimään ilmavainulla. Voi toista että oli vähän reppanan näköinen kun koitti katseella etsiä kun nenu ei riittänyt. Ja kovasti minusta haki tukea hommaan. Autoin sitten reilusti neitiä kun huomasin että nenä ei ihan oikeasti pelaa. Pikkureppana <3.

Luulen että hajuaisti oli jo viimeviikolla vaillinnainen, sillä Halo ei ettiny normaaliin tapaan reippasti heti alusta asti. Enemmänkin vasta sitten alkoi hommiin, kun puhuri puhalsi tuulen oikein kunnolla. Nyt puuttui kunnon tuuli, joten neiti oli melkoisen nenätön. Ilmaisut onneksi toimi hyvin.

Toivotaan että hajuaisti palautuu takaisin ihan normaaliksi :S