Cool

Aika leuhka olo.

Ipanalla pyyhki treeneissä aika hienosti. Suunniteltiin homma niin, että ensimmäinen maali haetaan tuulen alta kun oli napakka puhuri. Pidin Halpan kiinni polulla ja ootastelin milloin ilo repiää. Neiti etsivä löysi jäljen (itellä ei ollu tarkkaa havaintoa maalin sijainnista) ja nosti nelivedolla varustetun metakan asiasta: IRTI, MAALI ON TUOLLA. Sinne se sitten kekkuloi, täysin piilossa olevalle maalille. Ponkku ilmaan, väyväyväyväy ja sit hirveetä kyytiä mun tykö ja nätti ilmasu. Halpan maalimiestyöskentely on kuulema hienovaraista eikä mitenkään syliiintunkevaa. Toinen maalimies oli mennyt jemmaan Hiluksin lavalle ja ohimennessä ipana ensin haisteli ihan omiaan kunnes joku näkymätön naru nykäisi nenän ilmaan ja kovasti piti seisoa ilmassa ja haistella että SIELLÄ SE ON, ON, ON. Haukkuryöpyn kera ilmaisu ja tuli hyppäämään mun lähellä vaikka etäisyys oli pieni. Viimeiselle maalille oli sitten pidempi matka ja en päästäny ipanaa het kirmaamaan sen takia että nään, mitä siellä oikeen tapahtuu. No montulle päästessämme, kuvio oli selvä. Otin neitin kerran lähelle ja sit annoin luvan jatkaa. Kauhialla jengalla se haki tuulen suunnan ja haki kolmannen maalimiehen. Myös siinä ilmaisu oli täys kymppi!!!

On kyllä huippua että ilo tähän hommaan on taas löytyny pikku dominokoiralla.

Ajatuksiakin heti alkaa herämään.... Mutta viimeistään seuraava kerta varmaan pudottaa taas maanpinnalle.. Ja sitäpaitsi, miten ihmeessä kertoa testaajalle meän ilmaisusta :D

"No se tavallaan joskus haukkuu maalilla maalimiestä ja pomppaa ilmassa mahtavat voltit ja sit se joko juoksee ja haukkuu matkalla mun luokse tai revittää hiljaa. Sit kun se saavuttaa mut niin se joko hyppää ilmaan mun edessä tai tekee sen alleviivaten haukkuryöpyn kera. Joko mennään hyvä tuomari :D? "