Shes so pretty
Her hair is a mess
We all love her
To that we confess
She has a halo
We really do adore her
For she has a halo
<ösddfoaaksshhhaaa... levy kelautuu takaisin>

I am HALO eikä mitään hempeetä ulinata :D

Tässäpä oiva esimerkki siitä, miten minä noudatan POIS-käskyä, jonka muuten voisi surutta poistaa ihmisen sanavarastosta :roll: .

Kun se_nainen huomaa missä olet, kaiva esiin jostain vähä-älyisin ilme. Se yleensä pelastaa aika monta tulehtuneeksi kehittynyttä tilannetta. Älä missään nimessä pure lähellä olevia esineitä, sillä se saattaa koitua turmioksi..
279387.jpg

Aina vähä-älyiseltäkään näyttäminen ei riitä. Sitten astuu kehiin hämäystaktiikka. Ole muka lähtevinäsi sohvalta. Kävele mahdollisimman hitaasti että se_nainen kerkeisi kääntää katseensa takaisin johonkin muuhun ei niin kehittävään. Jos se ei onnistu, koita piiloutua tyynyn alle
279388.jpg

Jos se_nainen alkaa kuitenkin lähestymään sinua, ÄLÄ missään nimessä paljasta piilopaikkaasi, vaan lyö tonttiin ja koita viehätystekniikkaa. Masumasutekniikkaa kannattaa vältellä, sillä silloin nainen saa nostettua helpommin sinut poisa.

279389.jpg

Kas näin. Tästä asennosta vain älyllisesti harjaantunein ihminen saa sinut nostettua. Masualue on suojattu tiiviillä puolustuksella, jotta käsi ei mahdu sujahtamaan alta. Myös kaulan alunen on suojattu. Tämä asento mahollistaa kuolleen painon, joten harjoittele sitä myös kotona.

279390.jpg
Eipä mulla muuta tällä kertaa

t. HALO