Hienot hakureenit Halpalla. Työ maistuu ja motivaatio on kohillaan, vaikka aamupalakin näkyi hävinneen parempiin suihin.

Otin kolmella maalimiehellä ja alueena oli pihapiiri. Alkuun pyysin ipanaa avaamaan äänensä, eikä tuota paljon tarvinnut kehotella kun neiti huusi jo lähtöfanfaarit ilmaan. Ensimmäinen maalimiehen haju tuli rakennuksen sisältä ja sen Halppa haukkui. Ainoa vaan että se maalimies oli sisällä rassaamassa autoa ja se jätettiin sinne. Eka oma maalimies haettiin mun osoittamasta suunnasta, että reeni eteni suunnitellusti. Olin sopinut että maalit palkkaavat vasta kun annan luvan, joten neiti joutu olemaan entistä tomerampi :D. Eka maalimies tuli kiljuen selväksi. Toinen maalimies meinasi olla hämäävä kun oli mennyt pannahinen makaamaan korkeammalle. Vaan irtosihan se haukku jopa maalimiehellä asti :D :D :D . Hirveän pompinnan ja haukunnan kera neiti koitti vääntää rautalangasta että maali alas NYT. Kun mitään ei tapahtunut, enkä itse liikahtanut sinne suuntaan, ipana tuli hakemaan minut näytölle. Kolmas maalimies oli reilusti jo nurkan takana ja sen Halo löysi helposti. Oli käynyt nuuskaisemassa ja minun tykö tultiin jo kiljuen :D. Kylläpä on hyvä mieli kun homma toimii ja ennenkaikkea pienellä on niin kovin hauskaa kun saa kiljua ja olla noheva!

 

Lopuksi ajattelin vielä hauskuuttaa ja palelluttaa muita hukkaamalla auton avaimet. Taitava Pihta oli onneksi mukana ja löysi maastosta jonkun silmälasit ja kotelon. Ilman taitavaa etsintäkoiraa ei olisi meikäläistenkään avaimet löytyneet, sillä taitava etsintäkoira tarvitsee ihmisohjaajan sen takia, että se ihmisohjaaja voisi löytää "tippuneita" avaimia hanskoista :D:D:D . Kiitos paljon sankareille