Ne lystikkäitä on.
Ei korvia, ei korvia.... jne

Käytin Haloa ennen reenejä haistelulenkillä ja kerettiimpä ottaa yhet reilut remmirähinät kahelle sinkoilevalle pystärille, jotka onneks käyttäyty yhtä huonosti ko Halo.

Reeneissä sitten Halo oli häntäpäässä että saatiin tallottua aluetta huolella. Myös kolme hevosta jättivät omat virikkeensä ympäristöön.

Halon ja kartturin ja maalimiehen kanssa lähettiin kävelemään alueelle ja maalimies puikahti selän takana piiloon. Kotvan käveltyämme pistin Halon univormun pääle ja käännyttiin kannoillamme. Ipana ei nyt mihkään järettömän kauas singonnu ja olin taktikoinu homman niin, että ehin maalimiehen tykö kohtuullisessa ajassa. Halo poimi nakkituoksut ja maalimies löytyi heti. Rauhassa ipana nautiskeli palkastaan ja kun valjaat oli niskasta pois, oli lumipallotkin vallan ihania.

Kotona alkaa sitten tänne-käskyn tehokuuri. Tiedä sitten oisko juoksun alkumaininkeja kun ipana pissas vähintään yhtämonta kertaa kun emäntänsä Oulu - Rovaniemi välillä :DD :D :D

hoo-1.jpg

Illalla sit piti kysellä että onko isi maalimies ja saako siltä nakkia. Ihan vahingossa toi leuka laskeutu tohon lautaselle.. ihan vaan vähän <3

hoo2.jpg