Tsäp!

Rakennusetsintähommat. Kummallakin tytöllä oli kaks maalimiestä.

 

Halpan tuntien, sisätilat on melko kimurantti asia. Seuraavalla kerralla jos ois viisas ja vielä muistais, niin ois helpommat maalimiehet poikaa. Nyt normimaastoon ajateltuna ois maalimiehet ollu helpoissa paikoissa, mutta sisällä tuommoisessa vetoisessa rakennuksessa homma on ihan eri. Ensimmäinen maalimies oli kontin päällä keskellä huonetta. Hienosti Halppa tarkensi että jep jep oikeessa huoneessa ollaan, mutta ite hajun lähettä ei saanu työstettyä. Siinä vaiheessa ko sisällä ei saa hajun lähdettä paikannettua, siinä vaiheessa Halpalla alkaa vuotaa yli ja se alkaa ilmaisemaan sisällä olevaa hajua. Oikeassa tilanteessa oisin mielissäni asiasta, koska sitten voisin ite perkata huonetta läpitte ihan varmana että siellä on joku. Toinen maalimies oli Halpan kokemukselle myös himpun verran liian hankalassa paikassa kun haju nousi suoraan ylöspäin. Onneksi ekasta maalista viisastuneena ohjasin Halppaa oikeille raiteille että toisesta löydöstä tulisi tulpattu löytö, eli ilman virheilmaisua :D. Hurjasti neiti tarttee kannustusta sisällä ja onkin siinä mielessä mukava vaihtelu kun ulkona homma on ihan ääripäästä.

No entäpä Siiri sitten :D. Ipana sai toimia häiriökoirana Smartin isossa reenissä. Smart treenaa raunion loppukokeita ja FRF-hommia varten ja on aika taitava  jätkä, joten aattelin että otetaampa Simppa häiriötä tuottamaan. Mutta mitä vielä, neiti oli kontaktissa ja tosi taitavana <3. Hyvä sosiaalistamisreeni siinä sivussa. Itse haussa neitillä oli kaksi maalimiestä, toinen piilossa konttien välissä ja toinen toisessa huoneessa puoliksi peitettynä. Konttienvälimaalimiehelle piti vähän opastaa pikkurukkasta. Hirrrrmu hienosti ja päättäväisesti kippura rusetilla se etti isosta huoneesta hajun lähdettä. Pienellä vinkkauksella löytyi ja nanosekunnin taiteiltuaan HERRAJUMALAMIKÄTUOLLAVÄLISSÄONONKOSEHIRVIÖONKOÄITIVAIONKOTÄÄLLÄNAKKIATARJOLLA-ajatusten parissa, se totes että jea nakit helttaan. Toisen huoneen maalimiehen se työsti ihan itse. Reipas ja motorisesti kehittyny ipana. Ei paljoa epätasaiset esteet hiastaneet ko neiti veti menemään. Taispa juosta maalimiehen yliki ko oli niin hyvin peitossa. Hienosti käyttäyty maalimiehellä, pylly maassa ja hymy korvasta korvaan :D.

Meikät oli onnekkaita, Tiinalla oli kamera josta jossain vaiheessa saahaan varmaan pätkät eetteriin. Voidaan Tiina itekki laitella ne vimeoon, jos vaan saahaan sulta ne pätkät omalle koneelle. Saa sitte ylpeenä vääntää synttärivideoonki matskua <3

Ja kotia tullessa Sipsillä oli isille asiaa.

mn.jpg