Viimeviikolla oli paussi etsintäreeneissä, ja nyt suunnattiin hyvillä mielin maastoon. Päivä ei ehkä alkanut Halorukalle hyvin, sillä se joutui nukkumaan lähtöön asti, kun emäntäkin nukkui tehdyn pätkäillan + työyön jälestä, jonka jälkeen oli vielä hammaslääkäri :D . Välillä emännän unen keskelle kuului ÄITI_MUA_OKSETTAA_NÄÄ_HEINÄT-kakomista, mutta mattojen poissiirron yhteydessä ei tullut mitään. Puoli viideltä kun isäntä tuli kotia, oli sitten isommat tulosteet oottamassa. Kyllä tää kesä on sitten ihanaa aikaa, kun heinä maistuu niin hyvältä ja ulkoa löytää kaikkea kivaa :D

No niin tai näin, reenit meni ihan kivasti.

Ensin Kirsi piiloutui hirvitorniin ja katottiin vain että miten Halo etsii ja löytää. Hyvin kohosi neitin nenä ja kovaa vinkumista aiheutti tornia vasten seisominen: Anna nakki, mää nääääään sut jo!

Sitten otettiin helpompana reeninä pari ilmaisuharjoitusta. Toinen maalimiehistä meni jemmaan jonka Halppa haki ja ilmaisi. Ihan vauhdillakin loppupeleissä. Toiselle Halo suuntasi myöskin vauhdilla, mitä nyt matkan varrella kävi pomppaamassa Kirsiä vasten ja ilmasemassa, mitä lie <3. Varmaan Halppa aatellu että tätä vasten Kuuluu hypätä kun Kurukin hyppää :). Nätisti kävi kertomassa Marin paikan ja siihen oli hyvä päättää.

Iloista oli huomata että kaukaisuudessa kuuluvat ammusharjoitukset ja jylisevä ukkonen eivät aiheuttaneen mitään sen kummempaa reaktiota ipanassa.

Sääskiä oli ja mäkäräisiä. Pussipiru minut periköön jos en ennen ens kertaa käy ostamassa luksus sääskitakkia!!

Ja taas yöksi töihin :D