Halppa reenasi tänään kaatosateessa ja kylmässä viimassa. Eikös se ole mitä meikäkin toivoi edellisviikon läähräähhelteiden tilalle :D. Alueena oli (käsittääkseni) loppukokeen kokoinen alue. Tuuli oli aivan mahtava ja arvasin ihan oikein että normaalisti sadetta kaihtava Halppa ei paljo hämäänny kun työvermeet laitetaan niskaan.

Allaolevassa kuvassa noin sinneppäin alueen malli, vihreä siis alue jota ympäröivät polut joka suuntaan.

haku.jpg

Tuuli kävi kuvan vasemmalta puolelta ja suunnitelma oli mennä ensin tietä pitkin (niinkuin kuvassakin on) ylös takarajalle ja katsoa mitkä Halppa pongaa. Ensimmäinen maalimies nousi kohtalaisen pian mahtavan kiljuhaukun kera. Haukkui hienosti ilmaisun, haukkui vielä maalillakin (kun ei tietty palkkaa het tullu) ja haukkui vielä mulle että tulehan jo.

Toista maalimiestä varten käveltiin takareunaan ja rajaa myöten suunnittelin että mennää puoleen väliin aluetta ja poikkastaan takaisin päin. Halo sai samantien hajun ja kunnon jengalla pyyhkäsi alueen toiselle puolelle. Annoin mennä, koska ipanan ruumiinkieli kertoi että siellä se on <3. Kiljuhaukun kera meitsin tykö ja takaisin. Onneksi haukkui maalimiehellä vielä niin tiesin suuntiman kun etäisyys oli jonkinmoinen.

Kolmatta maalimiestä varten palattiin n. puoleen väliin aluetta ja lähettiin kulkemaan ns. takaisin päin tuulta hyväksikäyttäen. Hetken tarvottuamme ipana saikin hajun ja komeasti rallatellen ilmaisi ja opasti perille ja vielä muisti hivenen haukkua <3

Oi että hienotaitavatyttö <3

Tuo suunnitelma toimi tuohon alueeseen ja tuohon tullee juurikin passelisti. 11 minsaa meni niin eksynyt väki oli pongailtu

Kiitos Kurulle syntsäkakuista ja kahaveesta. Nootit vesisateelle mun puhelimen totaalisesta hajottamisesta :S

Ja loppuun superherttainen kuva meän kahvittelusta. Ihan parasta, vaikka vettä tulee kun saavista kaatamalla

kahvilla.jpg

kuva Tiina P