Halo kävi päivä ja pimeäosiota koittamassa peruskokeesta. Päiväosio ois ollu helppo, mutta virheilmaisuun kaatu. Tai siihen, et ilmaisu tuli kyllä, mutta haahuilu ja väärän maalin näyttö. Huhheijjaa, pitää vähä makustella tätä pettymystä. Halpalla kun ei oo tapana ollu tehä mitää virheilmaisuja.. koskaan. :orava: . Eka maalimies löytyi helposti ja toisenkin se tuli ilmaisemaan samantien. Mutta kun kyssyin että missä mies on, niin Halppa hojeltu haistelemaan jotain puskaa ja sen jälkeen mun uusintapyyntö meni hakkee semmosen maalimiehen jota ei oltu vielä edes pongattu. Hmmhmm. Siinä se sitte oli meän suoritus, mutta haettiin sitten kuitekin lopuks mettään jääneet maalit ylös, että tulee onnistunut kokemus.

Pimeäosiossa neiti teki alkuunsa töitä, mutta täysin tuuleton keli teki sen et vaikka haravoitiin koko alue rajoineen ja siksakkeineen, niin Halppa ei löytänyt kuin yhden. Toisen maalimiehen päältä se juoksi muttei huomannut. -2,5 pakkasta ja muutoin mukavan rapsakka keli. Muutoinkin tosi epätyypillistä Halppaa, se ei oikein irronnut metsään vaikka pyysin. Ja alun haravoinnin jälkeen pysy ihan mun lähellä ja jolkotti polkua pitkin eteenpäin. Aivan kuin se olis jotenki apeataikipeä? Kokemattomuuden piikkiin menee kyllä kumpainenkin kämmi, mutta joku ei oikein tuntunu hyvältä.

Nyt on pienen pureksinnan paikka, mistä on kyse ja ennenkaikkea miksi. Mielessä käy jopa niin, että pitäiskö Halpurille antaa ihan parin päivän lepoloma veljen tykönä irti pentuhommista ja kaikesta hössötyksestä. Et sais ipana oikeesti nukkuu rauhassa päikkärit ja olla vaan ilman jännitysmomenttia siitä, mistä kulmasta pikkupeto iskee kylkeen kiinni. Koitettiin kotimatkalla ynnäilllä, että miksi meän rimpsessa on niin apea sisällä... tajuttiin tosiasia, että sen jälestä ko pikku Kanuttaja on tullu taloon, ei Halpuri oo nukkunu normi useamman tunnin päiväunia olleskaan. Se on tod. näk. kiree ko viulun kieli. Raasu :(.

Pimeäosion feilaaminen ei juurikaan enää kismitä, päiväosio jonnin verran ko tuli toi virheilmaisu. Enemmän mä oon huolissani siittä, ettei meän ipana oo jotensakkii oma ittensä. Huomisesta saap neiti yksityislomailua se on varma hommeli. Sitte katellaan uusin voimin kun on akkuja ladattu

Onnea kuitenkin Smartille hienosti menneestä taidontarkistuksesta,

sekä Kaisalle ja Oilille hyvin natsanneesta jälkikokeesta.

Meille muille empaattistsempit ja eiku uutta putkeen kunhan on analyysit tehty ja lisää harjotuksia alla!!!