Tsahdaa

Pakkasta pitelee ja meikän halogeeniset rinsessan jalat jäätyvät herkästi, joten olen tyytynyt vain sisällä "oleiluun". Ennen jatkamista, on syytä harrastaa pientä käsitteenmäärittelyä.

Oleilu : Sisältää kaksi vaihetta, joista voidaan käyttää nimitystä on/off-tila. Off-tilaan pääseminen vaatii yleensä raakaa on-toimintaa ja yleensä off-tilaan päädystään suoraan ns. lennosta. On-tila taas toisinsanoen ei tarvitse sen kummempaa määritettä, kuin äksöni (eng. action). On-tilan onnistuminen mitataan rullattujen mattojen kokonaismäärästä, ylimääräisestä karvoituksesta lattialla, volyymitason äkillisestä kohoamisesta ja yleisestä kaoottisesta sekamelskasta. Onnistumisen toteaminen on helppoa, sillä sitä ei voi olla näkemättä/kokematta :D

Mutta niin.. Takaisin todellisuuteen. Meikä on nakitettu kolunpenkille tänään. Naks - nakki - naks - nakki - naks - nakki ja tota rataa. Kuudestatuhannesta kerrasta meikä tajus ehkä kerran että se naksahtaa ko tuijotan tota naista silmiin. Outoo.. Sit me istuimma veljen kaa tossa olkkarin lattialla ja tuijotettiin.. Tai mä tuijotin veljee ja se sitä naista. No niin tai näin, nakkia valu.

248234.jpg

Mun veli on vissii alkanu tajuumaan että meikä ei o niinko muuttamassa mihkään. Tänään se pisti hiukka tylyt.. Meikä oli uinumassa kiltisti mun valtaistuintyynyllä ni mitä tää tekee.. Ajaa mut poisa. Piti vähä ärähtää muttei se liikkunu siitä. Sit tää mutsi meni vielä kehumaa sitä. Huh!

Mitä tästäki tulee :D



247886.jpg