sillä olenhan täydellinen pieni kaunis porokoiratyttönen, jolla on vielä SE aika kuusta(vuodesta)! Herättelin tossa äsken iskän sohvalta, pienellä unihaukkumissessiolla. Koska tahdoin haukkua unissa! Vup! (klo on 0:50 yöllä ja iskällä on kuulemma aamukuudelta herätys, ei kiinnosta, kirjota blogia!)

 Tosiaan, oltiin vähän etsimässä tiistaitreeneissä. Paikkana oli kiva soramonttu Haukiputtaan rajamaastoissa. Muutenkin kaikki tuoksut sielä oli kivoja, kepit oli kivoja ja maastosta löytyneet luunkappaleet oli kivoja..NIIIIIN se etsintä..no mää KOITIN olla reipas, mutta ne HAJUTMMmmmmMMMMMmmm...

 Ensimäinen maalimies löytyi kohtuu nopsaan, mutta se pirulainen rapisteli ja paukutteli jotain kepakoita että jouduin varalta vähän haukahtamaan. Ihan varalta vaan. Sit vähän napostelin nakkia ja kiertelin hieman ja muistin vissin hakia äipänki ihmetteleen tota risukon rapistelijaa. Kehuki ne vissiin urheaa etsintäkoiraa, mutta mulla oliki jo kiire ihan muualle auttaan eksyneitä..eli iskää ja Anttia tennareissa sielä mudassa ja loskassa..NO NE NÄYTTI NIIN EKSYNEILTÄ!!  Äiti taas huusi mulle "tänne" ihan turhaan, mää kyllä tiiän mitä teen. Eli teen mitä haluan!

 Toka maali löytyi pienen puskarallin jälkeen. Kolmaski sitten kun oli taas kaikki mahdolliset hajut bongailtu. "Nakit mulle ja katoan", "mmMMMmmMikä tuola tuoksuu"... ja taas äiti ränky mulle! Ihme epeli, minähän olin ihan siinä vieressä (200m päässä)..

 Muut alkoi treenaan jälkiä ja mut pistettiin tukiopetukseen. Hö, ihan ku en osais tulla luokse..ihan heti kohta.. Tai tulla sivulle...poikittain.. Tai istua...maaten..

 Lopulta kuitenkin muisti että niin joo, pääsen helpommalla kun teen heti ekalla kertaa hommat kunnolla. Ja sainkin palkasi kepinheittoa ja rapsutuksia. Ehkäpä ens kerralla muistan myös etsinnöissä, että miten sieltä maalilta tultiin ja mihin..kunhan vanhukset vaan vastalahjaksi muistavat ottaa minulle Eviania tai muuta laatuvettä. Rapakoista en juo, ku sielä ui sammakoita!

 Iskä on lahopää, unohtanu kameran autoon eikä musta ole tähän hätään kauniita kuvia..Toivottavasti joku muokkaisi muutaman huomiseksi :)

***

nyt on työyö takana valvojalla ja muuan kuva muokattuna <3. Halon aakkoset maalityöskentelystä

a) Maalimiestä päin saa hypätä, kun kerta se ei ole suositeltavaa
dfds-1.jpg

b) Kuuntele äitin ohjeita puolikorvalla kuljettaen informaatiota toisesta korvasta sissään ja toisesta ulos
khkjh.jpg

c) Keskity siihen tosiasiaan, että jokaisella etsittävällä alueella on potentiaalinen keppi odottamassa löytäjäänsä
5ryer.jpg

d) Liikkuvan maalimiehen saa pysäyttää riehumalla ja kampittamalla
kj-1.jpg

e) Isompaa aluetta haravoidessa kiinnitä huomio sanaan iso ja katoa haravoimaan mahdollisimman laajalta
sdfdsxcc.jpg

f) Muista pitää treenit äitille vaihtelevina, ettei se koskaan voi ennustaa niien menevän, joko hyvin tai huonosti. Vaihtele onnistumisesityksiä viikoittain
olll.jpg

g) Höynää mukaan koko suku <3
asdas-1.jpg

h) Juokse niin ettei hommassa näytä olevan päätä eikä häntää
fse.jpg

i) Älä missään nimessä kuljeksi hillitysti ja jarruttele :D
saaas.jpg

sdfds.jpg

j) Paitti jos kyseessä on tosi taitava maalimies ja vesilammikko vieressä :D
dsg-1.jpg

<3
Kiitos maaleille ja niille lavon oven kokosille sääskille, jokka muistutti että kesä ihanine keleineen on jo matkalla :)