Kausi startattiin illalla. Kaava meni tuttuun tapaan niin että illan ensimmäinen osa katottiin intensiivisesti, toinen herpaantu jo puolesta välistä ja kolmannesta ei oo mitään mielikuvaa kun naureskeltiin en_ees_muista_mille. Meikä oli enimmäkseen vielä latausasemalla, ku toi Keppon kanssa riehuminen veti mehut meikästä.

Osallistujina tuttuun tapaan
asdasd_001.jpg

asd.jpg
asas_001.jpg

asdd_001.jpg

Njaa. Ennen illan karkeloita, me veettiin äitin kanssa mutkat Haukiputtaalla ja mukaan oli pyyetty Keppo-jätkä 7kk. Oli meleko muhku kaveri. Sattuin näkeen sen tossa ennen määränpaikkaan pääsyä ja suuremmin kyselemättä, istua napotin etupenkillä. Äiti sano etten sais ko turvavyövaljaat on mersussa, meikä että no jos tän kerran.
hkh.jpg

Keppo oli ikäisekseen aika sprintteri. Keppo-Kepardi, Keppo-Kiitäjä, Keppo-Kulunvalvonta. Meikä ei päässy aina karkuun, en vaikka kovasti koitinki
lkjlk.jpg

"Kato juoksussa on eduksi, jos koittaa olla mahollisimman virtaviivainen, näin. Veä korvat ja suupielet taakse niin ei oo ilmanvastusta!"
mjkhj.jpg

GROAAAAR
mkkhj.jpg

Todellisuus alko hämärtyyn, ku nopeus oli matrix-tasoa
gfh.jpg

"Hei, meikillä on samanlainen sotamaalaus, mut sun pitäs vähä petrata ton maastoutumisvärin kans. Musta ei oikein maastoudu tohon lumeen"
vhhjgj.jpg

"Voin auttaa sua siinä"
sdaas.jpg

Lopuksi veettiin päät puskaan niinko strutsit, eikä kukaan huomannu missä oltiin
nbnbn.jpg