"Did you ever hear a dog say 'woof-woof,' Greg? I mean, what is the origin of that? And what do we sound like to them, I wonder."

Eipä kumma, että ropleemat on jääny selevittämättä tässä talossa jos Grissomin aivokapasiteetti mennee tyhyjän jurraamiseen :D:D:D. Nimimerkillä mitä_nuo_dominokarvat_tossa_sohvalla_tekee D:

Statistiikkaa: Pikkuiitan paino 12kg ja Apin 18kg. Penikan paino ompi jo ihan mukavissa mitoissa ilmeisesti kasvupyrähyksen hilijennettyä ja  ruokakin maistuu kunnolla.. kummallekkin :D

Luoksetulo on pysynyt edelleen varmana jos ympärillä ei ole muuta virikettä mm. koirain muodossa. Katsekontakti tulee ihan hienosti ja viereentulon opettelun perusteita katellaan :D. Vähitellen. Ihanaa kun on koira, joka perustaa ruoalla palkkaamisesta :D. Melkeen kaikki pissa sun muut lenkit tuolla jänkällä tapahtuu irtonaisena. Sisäsiisteyvestä ei vielä tietoakaan sikäli, ettei jaksa piettää vielä kovinkaan montaa tuntia. Yöt saattaa mennä jo kuivana jos käyttää tosi myöhään ja tosi aikasin, mutta selkeesti osaa jo pyytää ulos kummallekkin häälle.

Hampaat näyttäs vaihtuneet itekseen, joka onki helpotus, kun muistaa että Apilta niitä leikottiin poisa.

Ihana töhöpakkaus se on. Selkeesti on hurja halu tehhä ja osata, vaikkei välttämättä ossaiskaan :D:D:D. Ihana piski.

Tässäpä ekaluokkalaisen todistusmatskua:
http://www.rthtelemark.net/lainaus/Elokuva_0001.wmv