Moro son poro ja moi Roista.

Euroviisut lätkän ohella tuli ja meni, kai, ja voittoa ei tullu, kai! Vanhukset keskitty aiheeseen olemalla jossain "kahvilla" ja keston perusteella veikkaisin että joutuvat kohta vatsahuuhteluun. Mää keskityin tsemppaamaan euroviisukatsomoa olemalla läsnä, niinku idolsseissa. Laulukilipailu ko laulukilipailu, son varma ettei ihan kauhiasti kiinnosta :)

halo_viisuvahtina.jpg

Myöhemmin koneelta löysin todistusmatskua tästä porukoitten kahvistelusessiosta. Vouhotushommissa net on ollu, eikä missään kahvilla. Veikkaisin että tosta nyt tulee se vesirossijuttu mistä nuo on kuiskinu. Melekosen virtaviivanen peli, myönnetään

20.jpg

Meikälle aina pijetään jöötä siittä, että keppi suussa ei saa juosta tai sisällä ei saa harrastaa ralleja ettei loukkaannu, vaan tsekatkaapa mitä nää mun ruuvanantajat tekee.

24.jpg

Nouvattavat aika hyvin tota pilarin varotuskylttiä.

25.jpg

Nojoo. En tohi motkottaa ku ei oo meikän homma. Käytiin ajelemassa ympäri lääniä kahtomassa lumitilannetta iskän ja kavereitten enskareissuu varten. Lunta oli enskatarpeisiin melekosen yllättävästi, ja oli siellä jottai muutakin yllättävää.

Fire in the Hole maaaa, mitä nä teet

c.jpg

Jaa, tähystysjuttuja

d.jpg

 

Onneks nuo jäänteet oli umpiruosteessa ja tuskin liikkuvat nii jätettiin maanpuolustusjutut niille ja lähettii riehuun.

a.jpg

Halo kuittaa!

b.jpg