Eli Halpan reenikerta.

Kauhia keli niin itelle kö ipanallekki nyt yhtäkkiä tuommosessa helteessä alkaa heilumaan :D. Maaleja oli x-määrä jemmassa ja aluetta lähettiin haravoimaan. Ekalta aukealta löytyi kaksi samasta risukasasta. Halo tuumi että paistaa se päivä tuonnekkin ja laiskasti kävi huikkaamassa että nyt muute äiti löyty.

Toista maalimiestä etittiin pitkään. Minä tikkasin liian tihiään aluetta vaikka tuuli oli hyvä, joten ipana kerkes väsähtää jo reippaasti. Kolmatta maalimies-sijaintia varten pyysin jo ohjeistusta ettei ipana ihan läkähy kun alkoi selkeesti jo olemaan paukut lopussa.

Viimeiseksi maalimieheksi oli järjestetty koirallinen maalimies ja tämä ei käynyt yhtään Halpan työmoraaliin. Se säikähti pennun haukkua, minä karjaisin tietty niin lujaa ko pääsee että EI ja sitten Halppa paineistu että mikä pirun peto se siellä metässä on. Meni itelläkin hetki tajuta että meän maalimieshän siellä pikku Nastan kanssa. Harmittava ylläri oli, kun Halpan kanssa ollaan päästy hyvin eteenpäin muitten koirien kohtaamisessa niin nyt neitit pääsi yllättämään metsä ihan totaalisesti. Sinällään Halppa rakastaa pentuja, kun ne eivät vaan yhtäkkiä pomppaa mettästä esiin :D. Onneksi neiti järkytykseltään suostui ymmärtämään että Nastaa ei tarvitse skalpeerata ihan välttämättä. Lopun viimein olisivat varmasti alkanu leikkiin ihan kunnolla, mutta ite olin niin järkyttyny että en antanut Halpan edes aloitella pelmuamista.

Otettiin vielä paluumatkalla yks pelastava maali, ettei jäis huonoksi kokemukseksi tuo koirallinen maalimies. Mutta ei Halpalla oikein paukut enää riittäneet :)

Pantiin neiti autoon ja vasta muitten treenin jälkeen otettiin Halpalle vielä loppuun mukava yhen maalimiehen haku. Se löytyi ja ilmaisu tulikin ihan reippaasti. Isossa etsinnässä maalimiehillä ei ollut palkkaa, joten ipana oli ihana kun se niin raivokkaasti hakkui; ETKÖ TAJUA ÄITI ET NÄÄ EI PALKKAA TUU JO ETANA.

Ensi kerralle toivotaan kylmempää keliä. Lisäksi harjoitus täytyy raksata niin että tekeminen on huippukivaa

 

s-2.jpg

a-11.jpg

kuvat Raija H