Siiri tassutoipuja sai makustella ilmaisun alkeita. Selkeesti parin viikon miltei_liikkumattomuus on saanu pikku kattilan kiehumispisteeseen ja maltti oli sen mukaista reeneissä. Saatiin päätettyä kuiteskin onnistuneeseen suoritukseen Siirin reenit. Aloin treenaamaan ilmaisua kertovaksi samalla tavalla kuin Halpallekkin alkuun, mutta sillä erolla että näytölle tulen kytkemään Siirin erinäisistä valonnopeuksellisista hallintaongelmista johtuen :D. Mutta siis nyt oli eka kerta ja täytyy vielä pähkiä tuota asiaa tarkemmin.

Halpalle oli suuri etsintä. Alue sisälsi vesistöä, puskaa, pienen kappaleen metsää, pieniä hiekkatönkäreitä ja mikä mukavinta, reippaan tuulen.

 

alue.jpg

Lähdettiin liikenteeseen niin että pyysin Haloa tarkistamaan oikeanpuolimmaiset vesikuopat ja niiden reunukset. Heti kun Halppa pääsi vesikuoppien väliin, sai se joko jälestä tai ihan ilmasta vainun ja juoks suoraan ekalle maalimiehelle. Ilmaisu tuli hienosti ja iloinen yllätys oli maalimiehen sijainti joka oli reilusti metrisen kapian kuopan pohjalla ja taispa olla miltei kokonaan peitossakin. Huomasin Halpan saavan hajun jo heti seuraavasta, mutta tahdoin silti palata alemmas niin että koko metsäalue tulee tsekattua. Käpsittiin polkua ylöskäsin ja Halo touhusi hajun perässä. Selkeesti sillä oli haju, mutta se ei saanu oikeen paikallistettua hajun sijaintia. Noustiin (toisen nuppineulan alla olevan hiekkakentän) hiekkakasoille ja Halo tuli aavistuksen epävarmasti ilmaisemaan. Tarkennuskysymys aiheutti MISTÄMINÄTIEDÄNMUTTATÄLLÄALUEELLASEJOSSAINHAISEE-haukun, eikä neiti vieny mua perille. Käskin touhukkaan emännän jatkamaan työtään ja hännän asennosta hoksasin mihin se hajua tarkentaa. Kanssasisaret olivat hoksanneet sen ponganneen kengät, mutta itse katoin että se haistelee vedenpintaa. Sinne suunnattiin ja määrätietoisesti se nenäänsä osoitti pikkuiseen saareen mikä kartassakin näkyy. Kovasti sillä ois tehny mieli lähtiä uimaan johon kannustinkin. Ei millään mennyt ja tähän sit sanoin ääneen että jos oltais oikeessa etinnässä, menisin uimalla kattomaan. En ollu ihan sata varma että onko maalimies siellä vai toisella puolella vesialuetta oikeassa reunasa mihin myös alueemme uloittui. Halppa kuitenki oli niin määrätietoinen että hihkasin lähtöä tehessäni että ONKO SAARESSA UIMARI? Vieno ääni vastasikin että ON. Itellä leuka losahti auki ja nanosekunnissa tehtiin suunnitelma siitä, miten Halppa saatas saareen. Maalimies hihkasi Halon nimeltä ja sitten mentiin. Neitissä ei näkyny aiempaa epäröintiä eikä alustan hapuilua kun se marssi veteen ja tyylikkäästi kroolas toiselle rannalle. Ilo oli ollu kuulema valtava ku Tiina löytyikin. Tulipa neiti hakemaan multa palkan vastarannalta ja vielä ui takaisin Tiinan hakemaan <3

Aivan mahtava reeni. Kiitos kaikille ja etenkin uimari Tiinalle. Neiti sai sitä varmuutta mitä sillä tietyissä tilanteissa oonkin kaivannu. Epävarman paikallistamisen jälkeen ihan huippulöytö. Voi vide!!!!!