funny-pictures-cat-scared-sink-water1.jp

Hilirimpsis sanoo Halo. Kerrankin lähettiin neiti ison neitin kanssa reeneihin hyvissäajoin, että keretään käydä juoksemassa pahimmat höyryt poisa. Halo toimi kuin unelma, tuli luokse, tassutteli takana ja oli kaikin puolin superherttainen. Ei taida salama iskeä kahesti samaan puuhun yhtien reenien aikana :D, sillä tänään meni pieleen kaikki mikä vain voi mennä pieleen :D.

Halo odotteli omaa vuoroaan autossa ja kun meän huki tuli, ajattelin että otamma muutaman ilmaisuharjotteen ja vasta viimeisenä etsinnän. Noo lampsin autolle hakemaan rääpälettä ja kun avaan oven, olen ihan saletti että joku on koittanut kaasuttamalla saaha ikkunaa isommalle. Sen verta kammo haju sieltä tuli. Tais ipanalla olla vielä eilisen sekamahan jälkimaininkeja. :D

Polleana marssitaan syrjemmälle autoista, tämänhän Halo on joka kerta osannut.. Siis ilmaisun nakki-nakki tekniikalla. Mitä vielä sanoo ipana ja vetäsee ensimmäisellä kerralla viis metriä ohi ja palaa kututtuna vasta ekalle nakille. Kaks seuraavaa yritelmää toisti ekaa kaavaa, mitä nyt yksi paluumatka piti sekin ottaa pidemmän kaavan mukaan :D. Ajattelin että ei helekkari, miten tässä nyt näin.

Etsinnän tultaessa ajattelin sen ottaa niin varman päälle, että Halo saa onnistuneen kokemuksen... tai minä :D. Nooooh, luvan saatuaan juoksi rääpäle maalille ja kun maalimies ei ollut tarpeeksi nopea rasian kanssa, lähti ipana rallattelemaan muualle. Minähän olin siis tunnetusti tässä vaiheessa vielä kilsan päässä.

Otettiin loppuun kuiten vielä pomminvarma harjotus, missä Halo jää oikeasti maalille.

Ja sitten pientä anablyyshiä: Ihan sama miten Halpalla riekututtaa, kun tiijän miten pitelemätön kasa ilotulitteita se toisinaan on. Ei mua niinkään haittaa jos ilmaisu menee miten sattuu tai se että Halo irtaantuu ja hoitaa homman itsenäisesti, eikä sekään, että korvat meinas olla tälläkertaa hukuksissa.. mutta se, että Halppa irtos kovin hepposesti maalimieheltä, korpeaa.

Mikä meni pieleen ?

Sekö että syytin Halppaa rupsuttelusta kun kävin hakemassa sen autosta :D, vai se että ennen reenejä käydyllä lenkillä, ipana ilmaisi nenällään lähistöllä lenkkeilevää Kirsin laumaa. Väsähtikö se siitä?!?! Oikeasti ja todennäköisesti haluttomuus olla ihmisen paras kaveri johtunee eilisestä. Eilenhän Halo oli tulostanut uskollisesti huushollin jokaisen maton täyteen erinäisiä nestemäisiä jälkiä, jonka jälkeen se on syönyt kuin porsas. Usko tai älä, Halon mittakaavalla ruokaa on mennyt ihan kauhiasti :D

Halon idolin Alfred J Kwakin sanat vois hyvin kuvata tätä päivää :D

/Minä lennän, polskin ja uin.
Sanon sulle kvaak, ystävälle kvaak,
kvaak sanon teille kaikille.
Ja jos minua huvittaa,
lähden polulle tai metsään seikkailemaan.

Minä tyttö roiskin, lumihangessa loiskin.
Hiukan malttakaa, tulen kohta poiskin.
Minä tyttö roiskin, lumihangessa loiskin.
Hiukan malttakaa, tulen kohta poiskin

On tänään onnen päivä, ei huolesta häivää.

On tänään onnen päivä, ja onnellinen oon.

En iloisempi koskaan,
en koskaan, en koskaan,
En iloisempi koskaan,
kuin tänään olla voi.

Jos joskus murhe vaivaa,
se vaivaa, se vaivaa,
voi silloin lunta kaivaa
ja huolet hukuttaa/


5-9.jpg


Se piti vielä sanomani, on se vaan niin ihana ipana <3