Terve!

Väläiaikaisten_yksinhuoltajien_kärsivä_perheenjäsen ilmoittaa, että tuo järjestely on nyt ohi. Äipän kesäleirit on ohi, samoten koulu Rovaniemellä. Se sai siirron Ouluun, joka tarkottaa sitä että meän ei tarvi elää viikonlopuille. Makiaa! Tuumin tässä jo uusia harrastuksia, kuten etsintäjuttuja hyvässä seurassa ja nuin. Joku näyttelyki ois aika jees.

Eilen Atlantiksessa tapahtui jänskää. Aamupäivästä Äippä muina miehinä ilmoitti, että ois niinko vieraita tulossa Kuusamon mummon ja papan muodossa. Mää olin heti kärppänä iskussa ja aloitin mangustitähystelyt :)

"Missä?,  Joko?,  Nytkö?, Viis_minsaa_meni_jo!!,  Tekiskö Jöröt?,  JOKO?"

uuu2.jpg

Sitten kuulu auton jurrausta ja net tuli vihdoin

uuu.jpg

Äippä aukas oven käytävään ja en tosiaan jääny sanattomaksi kun nää kaks tuli hissistä. Piti oikein huutaa ääneen ku oli niin mukavaa. Koitin muistaa käyttäytyä arvokkaasti ja hillitysti niinku äiti pyysi ja onnistuinkin siinä hienosti :)

uuu3.jpg

Koitin näyttää niiiiiiiiiin viattomalta ja pieneltä, että pääsisin niitten kyytissä mummolaan, mutta äiti toppasi hommat alkuunsa heittämällä mulle tennispallon. Kerkesin kyllä vähä liehitellä ruokahommeleita mummilta

uuu4.jpg

Ne tuli kahtoo veljelle vuokra-asuntoa Tuirasta ja tiesin nohevana kertoa että ei muuten oo kaukana musta tää kurkkusalaatin värinen äipän veli. Asunto oli tän näkönen ja tärkein, eli vahattava_jääkaappi on tosta vasemmalle!!

makkaristaolkkariin.jpg

Iltapäivästä Iskä pääs töistä, pakattiin kamat autoon ja ajeltii kohti Pohjosta ja toista mummolaa. Pientä luksuselämää meikä viettää, kun saa tuplamummolajutut samalle päivälle.

uuu5.jpg

Loppumatkasta mää tavallaan niinko aloin valumaan, että lopussa musta vaan paisto majakka. Nuo nauro mulle, mut en tajuu :D

uuu6.jpg

Me jaettiin äitin kaa paikalleen viimeviikkojen leirikamppeet. Meikä oli nohevana kartturina

sfsdf.jpg

gdgsd.jpg

Iskä ja Janne rupes laittaa revistä vesikelekkaa

vesiroooosss.jpg

Ja meikä ohjeisti autosta!

nohevana.jpg

No hyvähä siittä tuli, tietty :]. Tänää kuulemma reenaamaan. Haettiin joltai iskän kaverilta iso teleskooppisilmä kameraan, että pitäs kuviaki muka saaha. Niin mustako :D

vesrossss.jpg

Illasta käytiin vallottaa vuori

uuu7.jpg

 ja katottiin ku maailma kylpi kauneudessa

vessss.jpg